fbpx

MBK-opplus programma van TCMA

 In Nieuws

Het volgen van nascholingen wordt door beroepsverenigingen verplicht gesteld voor (het behoud van) je registratie.

In samenwerking met de NVA heeft de TCMA een MBK-opplus programma samengesteld. Hiermee kun je punten vergaren om lid te worden van de NVA. Ook als je geen (para-)medische vooropleiding hebt.

Je kunt na je afstuderen aan TCMA direct lid worden van de NVA.  Hierna heb je drie jaar de tijd om je ECT’s aan te vullen tot 65. De MBK opplusdagen van TCMA tellen ook mee als verplichte MBK-nascholingspunten.

Twee vliegen in één klap! Ben je al lid van de NVA? Dan kun je een dag uit dit programma kiezen voor je jaarlijkse MBK opplus dag.

De TCMA heeft een onweerstaanbaar nascholings programma georganiseerd. Daar ga je gewoon voor je plezier naar toe.  Alle bijeenkomsten zijn op vrijdagen van 14 u-20.30 u in Hotel Mitland, Utrecht.

Bijscholingseisen NVA na toetreding lidmaatschap:

Zodra je NVA lidmaatschap is ingegaan heb je 3 jaar om het bijscholingsprogramma te volgen om lid te blijven van NVA.

Aan het eind van de eerste driejarige registratieperiode van het praktiserend lidmaatschap dien je, naast de vakinhoudelijke nascholingsverplichting van 6 dagen, te hebben voldaan aan deze bijscholingseis welke bestaat uit maximaal:

10 ECTS WM-B scholing (5 dagen

Dit betreft aanvullende kennis van Westers medische basisvakken: anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie en hun toepassing binnen de reguliere medische praktijk. Ongeacht de werkervaring ben je verplicht deze dagen te volgen.

15 ECTS WM-C scholing (7,5 dagen maximaal) 

Dit betreft aanvullende beroeps-ondersteunende vaardigheden zoals: therapeutische vaardigheden, ethiek en communicatie binnen de reguliere zorg.

Als je meer dan 5 jaar werkervaring hebt, met in de laatste 2 jaar minimaal 312 patiëntcontacturen, dan vervalt bovenstaande WM-C scholingseis. In het gval van minder dan 5 jaar werkervaring wordt op individuele basis het aantal te volgen WM-C dagen berekend. Het maximum WM-C dagen blijft 15 ECTS.

 

Programma TCMA MBK nascholingen en MW-C dagen, binnenkort volgen er nog een aantal dagen in de MW-C dagen. Kosten zijn € 110 per dag. Inschrijven kan via info@tcma.nl.

De data en onderwerpen voor het najaar van 2018 zijn bekend.

Klik hier voor het volledige bijscholingsprogramma

Klik hier voor het inschrijfformulier voor het bijscholingsprogramma

Bijzondere onderwerpen door bijzondere mensen, bijscholen op een leuke manier.  We zijn blij dit in september weer te mogen presenteren.

TCM Academie Nederland is een van de weinige opleidingen die aan de kwaliteitseisen van de NVA voldoen. Na je afstuderen aan de TCMA acupunctuur opleiding kun je meteen lid worden van de NVA