fbpx

De eerste lichting TCMA-masters is in oktober 2018 afgestudeerd!

 In Nieuws

Ontzettend trots zijn we op deze gemotiveerde, nieuwsgierige TCMA-alumni die zich gedurende een meeslepend Masterprogramma in 2017-2018 verder hebben verdiept in een scala aan TCM- onderwerpen en zich zodoende van de mastertitel hebben verzekerd.

Een greep uit het programma:

  • Verdieping extra meridianen
  • Verdieping pols en tong
  • Kinder Tui Na
  • Ondernemersmodule: juridische en fiscale aspecten van je praktijk
  • Verdieping naaldtechniek, “moeilijke punten” prikken
  • Menopauze extra
  • Meridiaanpathologie: de divergenten
  • Verdieping Hara-diagnose
  • Verdieping voeding
  • Intervisie en casuistiek

En…..behalve het certificaat en de inschrijving in het Masterregister hebben deze mensen nu ook de felbegeerde TCMA-Dopper in hun zak!

 

Let op: in oktober 2019 start een nieuwe Master-opleiding! Zes dagen met (inter)nationale docenten over onderwerpen die je altijd al hebt willen uitdiepen. Hou de website in de gaten voor data en programma!

TCM Academie Nederland is een van de weinige opleidingen die aan de kwaliteitseisen van de NVA voldoen. Na je afstuderen aan de TCMA acupunctuur opleiding kun je meteen lid worden van de NVAOpen dagen TCM Academie Nederland 2019