MBK bijscholingen

 In Nieuws

Programma jaarlijkse MBK bijscholingsdagen.

Ex BIG-geregistreerden, opgelet!

Je jaarlijkse MBK bijscholingsdag kan ook gewoon leuk & leerzaam zijn!

Iedereen, of je nu BIG geregistreerd bent of ex-BIG’ger bent, of ingeschreven staat in het abituriënten register, iedereen moet nu jaarlijks zijn Medische Basis Kennis bijscholen. Dat kan saai en belastend zijn, je kunt er ook een feestje van maken.
De TCMA heeft een nascholingsprogramma samengesteld dat voldoet aan alle eisen ėn waar je voor je plezier naar toe gaat! Vorig jaar hebben we een bijzonder programma gedraaid, dat unaniem door de cursisten enthousiast werd ontvangen. Geroemd werden de boeiende sprekers en hun dito onderwerpen, de prettige ambiance en de ontspannen sfeer. Alle cursisten vonden onze aanpak met kop en schouders boven die van andere aanbieders uitsteken. Daar doen we het voor!

De nieuwe data en onderwerpen voor het najaar van 2017 zijn bekend.

Klik hier voor het volledige bijscholingsprogramma

Klik hier voor het inschrijfformulier voor het bijscholingsprogramma

Dit alles is om ons jubileumcongres van 24 maart 2018 heen geprogrammeerd, waar we overigens ook een inspirerend programma voor hebben.

Hou de website in de gaten voor nieuwe informatie, of meld je aan via info@tcma.nl om op de hoogte gehouden te worden als het programma voor het jubileumcongres definitief in ingevuld.