fbpx

Medisch Westerse nascholingen/MBK opplus

Iedereen, of je nu BIG geregistreerd bent of ex-BIG’ger bent, of ingeschreven staat in het abituriënten register, moet jaarlijks zijn Westers medische kennis nascholen. Dat kan saai en belastend zijn, je kunt er ook een feestje van maken.

De TCMA biedt hiervoor een programma aan dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. De recensies zijn zonder uitzondering lovend, zowel wat betreft de professionele inhoud als de organisatie en de sfeer. We zetten medisch specialisten in die niet alleen uitblinken op hun vakgebied maar ook nog eens meeslepend kunnen lesgeven.

Kijk hier voor meer informatie over het najaarsprogramma en voor de nascholing van Sarah Pritchard.

Klik hier voor het inschrijfformulier voor het nascholingsprogramma
Klik hier voor het inschrijfformulier voor de nascholing van Sarah Pritchard

Belangrijk nieuws voor acupuncturisten met een MBK-opleiding

De NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) was tot voor kort alleen toegankelijk voor (para-)medici. Nu is het mogelijk om lid te worden van de NVA als je het bezit van een MBK-diploma van 65 EC (40+25 EC).

Voor de benodigde extra 25 EC kun je bij het Medisch westers nascholingsprogramma van de TCMA terecht. Elke dag telt voor 2 EC.

Je hebt na afstuderen drie jaar de tijd om die 25 EC te halen. Je kunt je dus al direct na afronding van je acupunctuur opleiding aanmelden als NVA-lid. In de drie daaropvolgende jaren kun je dan de benodigde 25 EC vergaren. Geen zware opgave want het programma is gevarieerd en razend interessant.

Extra voordeel: die dagen tellen meteen mee als verplichte Westers medische nascholing voor NVA-leden. Twee vliegen in één klap.

Alle bijeenkomsten zijn op vrijdagen van 12 u-18.15 u in Hotel Mitland, Utrecht. www.mitland.nl.

Kosten: € 110 per dag.

Waardering: 2 EC per dag

Inschrijven kan via tcma@tcma.nl.

Kijk voor de toelatingsvoorwaarden tot de NVA met een MBK-diploma ook op www.acupunctuur.nl