Open dag  TCM Academie

Tijd voor een lifechanger?

Het is een opwindend idee dat je je leven een heel nieuwe wending kunt geven door een opleiding te gaan volgen die bij je past. Een keuze die je weloverwogen wilt maken.  Denk je erover om acupuncturist te worden? Ben je misschien al acupuncturist en wil je je verder verdiepen in TCM door de kruidenopleiding te gaan volgen? Wil je je verdiepen in de Oosterse Geneeskunde maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding Medische Basiskennis?

We ontvangen je graag op onze Open Dag om je kennis te laten maken met onze acupunctuur opleiding, onze medische vooropleiding en de kruidenopleiding.

In verband met het grote aantal aanmeldingen en de verplichte afstanf houden we twee bijeenkomsten met een zelfde programma.

We hopen je even enthousiast te kunnen maken over de Chinese geneeskunde als wij zelf zijn.

De opleiding is inspirerend en geeft een nieuwe kijk op het leven. Ik ben er van overtuigd dat ik met deze studie verder kom op mijn pad.

Student eerste jaar 2019

Programma

1e shift 10.30 uur, 2e shift 13.00 uur
  • Inloop
  • Een korte inleiding in de TCM door Willem Pinksterboer
  • Het reilen en zeilen binnen de TCMA – hoe gaan die drie/vier jaar er uit zien? Voor zowel MBK- als acupunctuurstudenten.
  • Demo naaldtechniek – hoe voelt acupunctuur? Een aantal ervaren docenten laat graag hun naalden met bijbehorende uitleg op je los. Geheel vrijwillig natuurlijk.
  • Mogelijkheid tot vragen stellen aan docenten, bestuursleden en (ex-)studenten.

Omdat er een programma is, vragen we je om op tijd te komen.
Inschrijven kan via het aanmeldformulier op deze pagina.

We zien je graag op zaterdag 4 juli!

Direct aanmelden voor de open dag 4 juli 2020

Ik heb echt het gevoel dat ik de tools in handen heb gekregen, niet alleen om een goed acupuncturist te worden, maar ook om succesvol een praktijk op te zetten.

Jean Paul Barbou, afgestudeerd in 2018

Gemotiveerde docenten én studenten!

Hermine Vliegenthart, studente eerste jaar