fbpx

Laatste informatieavond TCM Academie

De open dag op 7 april en de inloopochtend op 25 mei waren een succes! We mochten een grote groep belangstellenden verwelkomen.

Op 7 april waren er, na een inleidend praatje over de TCM en de opleiding, mini-lesjes over drie onderwerpen uit het eerste jaar en een demo naaldtechniek. Daarna een rondgang langs de lessen die op dat moment aan de gang waren en tot slot meet and greet met het tweede jaar, die op dat moment praktijkles pols- en tongdiagnose hadden. Zo konden de bezoekers meer te weten komen over hun energetische balans, en een reality check doen door hun vragen rechtstreeks aan de studenten te stellen.

Op de inloopochtend op 25 mei konden de belangstellenden hun vragen stellen aan docenten en studenten, de sfeer proeven en het lesmateriaal inzien.

Er is nog één herkansing voor de last minute beslissers, in een aangepaste vorm. Dus:

Nieuwsgierig of de 3-jarige opleiding acupunctuur iets voor je is? Geïnteresseerd in de opleiding Westerse medische basiskennis? Doorstomen naar de tweejarige opleiding Chinese kruiden?

Je bent van harte welkom op onze laatste informatiebijeenkomst in 2019. We hopen je even enthousiast te kunnen maken over de Chinese geneeskunde als wij zelf zijn.

Direct aanmelden voor de Inloop Avond Vrijdag 30 augustus

Inloopavond op vrijdag 30 augustus van 19-21 uur.

Voor de last-minute- beslissers en de twijfelaars.
Informele inloopavond met stands over de opleiding acupunctuur, de opleiding medische basiskennis en de vervolgopleiding Chinese kruiden. Je kunt het lesmateriaal inzien en kijken naar een slideshow met sfeerfoto’s van lesdagen.

Er zijn demo’s pols-en tongdiagnose en je kunt een behandeling ondergaan.

Vragen? Er lopen bestuursleden, docenten en ex-studenten rond die je maar al te graag meer willen vertellen.

Vragen? tcma@tcma.nl

De opleiding is inspirerend en geeft een nieuwe kijk op het leven. Ik ben er van overtuigd dat ik met deze studie verder kom op mijn pad.

Student eerste jaar 2019

Ik heb echt het gevoel dat ik de tools in handen heb gekregen, niet alleen om een goed acupuncturist te worden, maar ook om succesvol een praktijk op te zetten.

Jean Paul Barbou, afgestudeerd in 2018

Gemotiveerde docenten én studenten!

Hermine Vliegenthart, studente eerste jaar