Open dag, informatieavonden en Complementaire opleidingsmarkt

De open dag op 7 april was een succes! We mochten een grote groep belangstellenden verwelkomen. Na een inleidend praatje over de TCM en de opleiding waren er mini-lesjes over drie onderwerpen uit het eerste jaar en een demo naaldtechniek. Daarna een rondgang langs de lessen die op dat moment aan de gang waren en tot slot meet and greet met het tweede jaar, die op dat moment praktijkles pols- en tongdiagnose hadden. Zo konden de bezoekers meer te weten komen over hun energetische balans, en een reality check doen door hun vragen rechtstreeks aan de studenten te stellen!

Er zijn nog twee herkansingen in een aangepaste vorm. Dus:

Nieuwsgierig of de 3-jarige opleiding acupunctuur iets voor je is? Geïnteresseerd in de opleiding medische basiskennis? Doorstomen naar de tweejarige opleiding Chinese kruiden?

Je bent van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten in 2019. We hopen je even enthousiast te kunnen maken over de Chinese geneeskunde als wij zelf zijn.

Zaterdag 25 mei 9.30-11.00 uur.

Informele inloopochtend met gelegenheid tot vragen stellen aan onze docenten en studenten. Kennismaken met het lesmateriaal.

Vanaf 11.30 u kun je meekijken bij – een deel van- de lessen van MBK en 1e jaar.

 

Zaterdag 29 juni 10.00 -13.00 uur, Complementaire opleidingsmarkt – Beurs van Berlage, Amsterdam

Aanvullende geneeswijzen kunnen elkaar onderling ook perfect aanvullen!

Het zijn verschillende technieken met vergelijkbare achterliggende gedachten. Uiteindelijk draait alles om het in beweging zetten van energie.

De TCMA heeft naast acupunctuur veel respect voor shiatsu, yoga, osteopathie, mesologie, massage en bewegingstechnieken. Allemaal geneeswijzen die werken met hoofd, handen en hart.

Reden om ons gezamenlijk te presenteren op de Complementaire opleidingsmarkt op 29 juni in de Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam van 10 – 13 uur.

Kom naar deze inspirerende locatie en kijk wat het allemaal inhoudt. Wie weet zit jouw toekomstige beroep erbij!

Opgeven kan via info@tcma.nl.

Kijk hier voor het volledige programma.

Direct aanmelden voor de Inloop Ochtend 25 mei 2019

Vrijdag 30 augustus van 19-21 uur.

Voor de last-minute- beslissers en de twijfelaars.
Informele inloopavond met stands over de opleiding acupunctuur, de opleiding medische basiskennis en de vervolgopleiding Chinese kruiden. Je kunt het lesmateriaal inzien.

Demonstraties pols- en tongdiagnostiek en naaldtechnieken.

Vragen? Er lopen docenten en ex-studenten rond die je maar al te graag meer willen vertellen.

 

Aanmelden? tcma@tcma.nl

De opleiding is inspirerend en geeft een nieuwe kijk op het leven. Ik ben er van overtuigd dat ik met deze studie verder kom op mijn pad.

Student eerste jaar 2019

Ik heb echt het gevoel dat ik de tools in handen heb gekregen, niet alleen om een goed acupuncturist te worden, maar ook om succesvol een praktijk op te zetten.

Jean Paul Barbou, afgestudeerd in 2018

Gemotiveerde docenten én studenten!

Hermine Vliegenthart, studente eerste jaar