TCMA Nederland is in 2002 opgericht door een groep enthousiaste docenten die al jaren elders werkzaam waren als docent en een grote passie deelden: mensen opleiden voor een vak waarin hun eigen hart ligt.
Inmiddels is het docentencorps uitgebreid naar 32.


Vakfanaten

Liefde voor het vak straalt uit alles wat TCMA doet. Het onderwijs aan de TCMA is van hoog niveau. We doen het niet voor minder. Alle docenten hebben jarenlange ervaring in een eigen praktijk, maar ook in lesgeven. Ze hebben behalve hun eigen achtergrond op HBO-niveau, ook een didactische aantekening. Ook wordt de theorie onderbouwd en begrijpelijk aangeboden in verzorgd en uitgebreid lesmateriaal.

Nummer 1 qua praktijk
Nog een reden om voor TCMA te kiezen, is de grote aandacht voor de praktijk. TCMA is de enige opleiding in Nederland waar praktijk zo’n prominente rol inneemt in het curriculum, tijdens de lesweekenden en in de stagedagen. En vooral ook: waar de stages zo goed zijn georganiseerd. Bij TCMA staat alles in het teken van de begeleiding naar het zelfstandig functioneren als therapeut. Consequente en degelijke vorming in de praktijk is daarbij cruciaal. Lees hier meer over onze stages.

HBO conforme opleiding
TCMA is een door de SNRO geaccrediteerde HBO conforme opleiding en daarmee gerechtigd onderstaand SNRO logo te voeren:

Officieel SNRO logo

Foto's en video's