Afgestudeerd en dan klaar? Echt niet!

Als je eenmaal voet hebt gezet op de TCM-weg, blijf je voor altijd nieuwsgierig naar het uitzicht om de bocht. De Traditionele Chinese Geneeskunde is een onuitputtelijke bron van kennis en inzicht. Eerlijk gezegd ben je nooit uitgeleerd.

Behalve dat beroepsverenigingen nascholing verplicht stellen om je vakkennis én je registratie up to date te houden, is nascholen voor jezelf verrijkend en inspirerend. Het is een feit dat investeren in je kennis en kunde, in jezelf, de weg is naar een blijvend bloeiende praktijk. En van een bloeiende praktijk plukken zowel jij als je patiënten de vruchten.

TCMA organiseert elk jaar allerlei inspirerende nascholingen, zowel op TCM- als op Westers Medisch gebied.

Medisch Westerse nascholingen/MBK opplus

Iedereen, of je nu BIG geregistreerd bent of ex-BIG’ger bent, of ingeschreven staat in het abituriënten register, moet nu jaarlijks zijn Westers medische kennis nascholen. De TCMA biedt hiervoor een programma aan dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. De recensies zijn zonder uitzondering lovend, zowel wat betreft de professionele inhoud als de organisatie en de sfeer. We zetten medisch specialisten in die niet alleen uitblinken op hun vakgebied maar ook nog eens meeslepend kunnen lesgeven.

Kijk hier voor meer informatie over deze nascholingen en voor de nascholing van Sarah Pritchard

Klik hier voor het inschrijfformulier voor het nascholingsprogramma
Klik hier voor het inschrijfformulier voor de nascholing van Sarah Pritchard

Belangrijk nieuws voor acupuncturisten met een MBK-opleiding

De NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) was tot voor kort alleen toegankelijk voor (para-)medici. Nu is het mogelijk om lid te worden van de NVA als je het bezit van een MBK-diploma van 65 EC (40+25 EC).

Voor de benodigde extra 25 EC kun je bij het Medisch westers nascholingsprogramma van de TCMA terecht. Elke dag telt voor 2 EC.

Je hebt na afstuderen drie jaar de tijd om die 25 EC te halen. Je kunt je dus al direct na afronding van je acupunctuur opleiding aanmelden als NVA-lid. In de drie daaropvolgende jaren kun je dan de benodigde 25 EC vergaren. Geen zware opgave want het programma is gevarieerd en razend interessant.

Extra voordeel: die dagen tellen meteen mee als verplichte Westers medische nascholing voor NVA-leden. Twee vliegen in één klap.

Alle bijeenkomsten zijn op vrijdagen van 14 u-20.30 u in Hotel Mitland, Utrecht. www.mitland.nl.

Kosten: € 110 per dag.

Waardering: 2 EC per dag

Inschrijven kan via tcma@tcma.nl.

Kijk voor de toelatingsvoorwaarden tot de NVA met een MBK-diploma ook op www.acupunctuur.nl

Wil je een vijfsterrenpraktijk?

Kan je praktijk wel een boost gebruiken? Ben je starter of een oudgediende met een doorstartwens? Kom erbij!
Op vrijdag 28 juni 2019 organiseren we een seminar over hoe je je PR optimaliseert. Online marketing is een vak apart.  Je leert waaraan je website moet voldoen om voldoende bezoekers te trekken en strategieën om via social media je zichtbaarheid te vergroten. Dit is een seminar dat zich direct terugbetaalt in je praktijk!

Waar: Hotel Mitland in Utrecht
Wanneer: vrijdag 28-6 van 14-20.30
Wat: Marketing voor acupuncturisten, vergroten van je zichtbaarheid en bekendheid via internet en social media

Kosten: €125,-

Voor TCMA-Communityleden: €100,-


Mis dit niet!
inschrijven via tcma@tcma.nl

TCM-nascholingen

TCMA is verbonden met TCM Postgraduate, het oudste nascholingsinstituut op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde. TCM Postgraduate realiseert zich dat jouw tijd kostbaar is en dat je die niet wilt verspillen aan wissewasjes, en heeft dan ook een nascholingsprogramma met aantrekkelijke onderwerpen. En niet te vergeten: gunstige lestijden op een makkelijk bereikbare locatie. De nascholingen zijn steeds op vrijdagen van 14 tot 20.30 uur in het Victoriahotel te Amsterdam.

Nascholing, leuk!

  • Op nascholingen tref je vakgenoten, studiemaatjes en oud-docenten.
  • De docenten die TCM Postgraduate aantrekt zijn toppers uit binnen- en buitenland.
  • Colleges en lesmateriaal zijn zorgvuldig voorbereid.
  • De nascholingen van TCMA zijn goed georganiseerd, inspirerend en stimulerend, zoals nascholingen horen te zijn.

Geaccrediteerd door NVA en Zhong

De nascholingen van TCM Postgraduate worden ter accreditatie aangeboden aan de NVA en Zhong. In het overzicht van nascholingsdagen op de website van TCM Postgraduate staat per cursus vermeld of deze geaccrediteerd is. Deze informatie is ook op de websites van de beroepsverenigingen terug te vinden.