HBO-didactisch geschoolde docenten

Kleine lesgroepen

Eigen Medische Basiskennis

Nr 1 in praktijk

Stage in eigen praktijken

Open dag TCMA en informatieavonden

Tijd voor een lifechanger?

Als je overweegt een opleiding acupunctuur te gaan volgen is het van groot belang je goed te oriënteren, om een opleiding te vinden die bij je past. En die je opleidt tot een bekwame, zelfbewuste acupuncturist.

We staan te popelen om je te laten kennismaken met de TCMA.

Twijfel je nog over je stap in de richting acupunctuur? Vraag je je af welke opleiding dan het best bij je past? De open dag en informatieavonden zijn bedoeld om je op weg te helpen. We laten je dan graag zien, horen en ondervinden waarom acupunctuur zo’n geweldig vak is. En hoe we de opleiding bij de TCMA gestalte geven. We nemen we je mee, aan de hand van praatjes, plaatjes en demo’s, in de opleidingen acupunctuur en het voorbereidend jaar Medische Basis Kennis.

Onze eerste open dag van dit jaar op 7 april werd druk bezocht. Veel deelnemers zijn nog enthousiaster geworden (hoe kan het ook anders) en hebben zich meteen ingeschreven. Deze open dag gemist? Binnenkort is er nog een online informatieavond op dinsdag 18 juni en een live informatie avond op dinsdag 27 augustus in hotel Mitland in Utrecht.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of via een mailtje aan info@tcma.nl

Aanmelden online informatieavond

Ja, ik meld mij graag aan voor de online informatieavond op dinsdag 18 juni.