HBO-didactisch geschoolde docenten

Kleine lesgroepen

Eigen Medische Basiskennis

Nr 1 in praktijk

Stage in eigen praktijken

Zomerschool in Friesland

De zomerschool is uit nood geboren tijdens de 2 jaren van lockdowns waardoor er minder praktijklessen gegeven konden worden.  Zo konden wij tijdens de Covid-luwe zomer de praktijklessen inhalen.

Het leereffect van een paar dagen alleen maar met de praktijk bezig kunnen zijn in een prachtige omgeving, bleek heel groot.
Daarom hebben wij besloten om de zomerschool, als een extra optie, aan het curriculum toe te voegen.  Je duikt de diepte in en blijft op een speelse manier met de stof bezig en ongemerkt doe je veel vaardigheden op, zowel qua polsdiagnostiek als puntlokalisatie alsmede  het op een goede manier afnemen van een anamnese. Voorts waren de docenten steeds beschikbaar voor alles wat je nog meer wilde weten over dit mooie beroep.

Dit alles vindt plaats zowel in de buitenlucht (bij mooi weer) alsmede in de prachtige en verwarmde yurt, wanneer het Friese land eens zijn minder zonnige kant laat zien.
Tussen de bedrijven door is het smullen geblazen van heerlijke vegetarische maaltijden. Han en Kevin zijn fantastische gastheren die er alles aan doen om je een ontspannen tijd te bezorgen.

’s Avonds onderdompelen in de hottub en vervolgens lekker slapen om de dag erna weer fris en fruitig met je medestudenten aan de slag te gaan.

Omdat dit unaniem als zowel effectief als ontspannen werd ervaren, hebben we besloten om de zomerschool ook dit jaar weer aan te bieden en in het voorjaar met het eerste en tweede studiejaar acupunctuur naar Haule af te reizen.