HBO-didactisch geschoolde docenten

Kleine lesgroepen

Eigen Medische Basiskennis

Nr 1 in praktijk

Stage in eigen praktijken

Nascholing

Marijke Pfeiffer – energetische impact van reguliere medicatie

Locatie hotel Mitland, Utrecht

Energetische impact medicatie
21 maart 2025 12.00-18.30

Een dynamische balans tussen de diverse energieën in ons lichaam, naast harmonie tussen de interne organen en de buitenwereld, leidt in de regel tot een goede gezondheid. Als deze gezondheid het laat afweten en er sprake is van ziekte(n), kan het gebruik van reguliere medicatie een noodzaak zijn.
Deze geneesmiddelen, hoewel effectief in het behandelen van specifieke symptomen en ziekten, kunnen vanuit het perspectief van TCM een verstorend energetisch effect hebben op ons lichaam. Westerse geneesmiddelen zijn voornamelijk ontworpen om snel en gericht in te grijpen bij specifieke klachten, waarbij ze in de regel de energetische (cruciale) balans van het lichaam verstoren.

Acupunctuur kan helpen om de verstorende effecten van westerse geneesmiddelen te balanceren door de Qi-stroom te reguleren en de energetische balans tussen yin, yang, qi en xue te herstellen.
In deze nascholing komen de belangrijkste categorieën geneesmiddelen aan bod en worden bijwerkingen met hun energetische complicaties besproken. Natuurlijk ook hoe wij als acupuncturisten deze verstoringen zoveel mogelijk in goede banen kunnen leiden.

Inschrijven nascholingen

Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
 
Privacy*
Na verzenden ontvang je een kopie van dit bericht in je mail (check evt. je spambox).