HBO-didactisch geschoolde docenten

Kleine lesgroepen

Eigen Medische Basiskennis

Nr 1 in praktijk

Stage in eigen praktijken

Nascholing

Paul Heijer – ooracupunctuur plus

locatie

Hotel Mitland, Utrecht

Ooracupunctuur plus

cursusdatum
23 september 2023 10.00 - 17.00

East meets west; psychosomatiek en pijn

Deze nascholingsdag is bedoeld voor acupuncturisten die niet onbekend zijn met oor acupunctuur.
Inzichten uit onder andere de psychologie, neurologie, hormoonleer, osteopathie, psycho-neurol-immunologie, triggerpoint therapie zijn systematisch verwerkt in een behandelstrategie.

Er zal aandacht zijn voor aandoeningen zoals depressie, fibromyalgie, angst- en paniekstoornissen, hyperventilatie, burn-out, ADHD, psychosomatiek in brede zin, overgangsklachten, bijnieruitputting, chronische holte ontstekingen, hartritmestoornissen, maagzuur en reflux problematiek, spanningshoofdpijn, migraine, cyclus gerelateerde klachten, dystrofische klachten, pijn en beperkingen in houding en bewegingsapparaat. Dit is slechts een greep uit het grote aanbod van aandoeningen die behandeld zullen worden op deze nascholingsdag.

Docent: Paul Heijer
Fysiotherapeut, acupuncturist,
orthomoleculair adviseur, PNI-therapeut

Graag introduceer ik mijn ontwikkeling als acupuncturist. In 1998 ben ik opgeleid in de oor acupunctuur door Bruno Braeckman. Eén van de eerste behandelingen die ik met deze methode heb toegepast was gericht op het verlichten van een frozen shoulder. Het overweldigende resultaat in de vorm van enorme toename van de beweeglijkheid en afname van de pijn, had een enorme impact op mij als behandelaar. Als dit mogelijk was moest er veel meer mogelijk zijn. Vanaf dat moment liet de magie en de mogelijke potentie van de oor acupunctuur mij niet meer los. Ik heb mij laten inspireren door inzichten uit verschillende behandelmethodes en deze getoetst op toepasbaarheid binnen de oor acupunctuur.

Inschrijven nascholingen

Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
 
Privacy*
Na verzenden ontvang je een kopie van dit bericht in je mail (check evt. je spambox).