HBO-didactisch geschoolde docenten

Kleine lesgroepen

Eigen Medische Basiskennis

Nr 1 in praktijk

Stage in eigen praktijken

Nascholing

Paul Heijer – strategische keuzes in de ooracupunctuur deel 2

Locatie hotel Mitland, Utrecht

strategische keuzes ooracupunctuur II -
5 april 2024 12-18.30

East meets West

Deze nascholingsdag is bedoeld voor acupuncturisten die al bekend bekend zijn met ooracupunctuur.

Inzichten uit onder andere de psychologie, neurologie, hormoonleer, osteopathie, psycho-neurol-immunologie, triggerpoint therapie zijn systematisch verwerkt in deze behandelstrategie.

Een kleine greep uit het grote aanbod van aandoeningen die behandeld zullen worden op deze tweede nascholingsdag: spanningshoofdpijn, migraine, cyclus gerelateerde klachten, allerlei orgaanklachten, dystrofische klachten, pijn en beperkingen in houding en bewegingsapparaat.

Docent: Paul Heijer
Acupuncturist, orthomoleculair adviseur, PNI-therapeut, fysiotherapeut N.P.

Graag introduceer ik mijn ontwikkeling als acupuncturist. In 1998 ben ik opgeleid in de ooracupunctuur door Bruno Braeckman. Eén van de eerste behandelingen die ik met deze methode heb toegepast was gericht op het verlichten van een frozen shoulder. Het overweldigende resultaat in de vorm van enorme toename van de beweeglijkheid en afname van de pijn, had een enorme impact op mij als behandelaar. Als dit mogelijk was moest er veel meer mogelijk zijn. Vanaf dat moment liet de magie en de mogelijke potentie van de oor acupunctuur mij niet meer los. Ik heb mij laten inspireren door inzichten uit verschillende behandelmethodes en deze getoetst op toepasbaarheid binnen de oor acupunctuur.

Inschrijven nascholingen

Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
 
Privacy*
Na verzenden ontvang je een kopie van dit bericht in je mail (check evt. je spambox).