HBO-didactisch geschoolde docenten

Kleine lesgroepen

Eigen Medische Basiskennis

Nr 1 in praktijk

Stage in eigen praktijken

Nascholing

Praktijk polsdiagnostiek

Locatie CIG Amsterdam

polsdiagnostiek praktijk
21 maart 2024 19-21.30
4 april 2024 19-21.30

De diagnostiek binnen de acupunctuur is een fascinerende smeltkroes van o.a. anamnese, pols- en tongdiagnostiek. Waarbij de polsdiagnostiek door velen als het moeilijkste onderdeel wordt ervaren. Wij hebben eerder praktische nascholingen hierover gegeven en op veler verzoek komen wij met nieuwe data. Duik met ons mee in de fascinerende kunst van het interpreteren van de pols. Het is een eeuwenoude techniek die de sleutel vormt tot het optimaal kunnen diagnosticeren en behandelen van jouw cliënt.

Tijdens deze 2 halve dagen ontdek je de magie van de polsdiagnose en leer je hoe je de pols kunt gebruiken als een waardevol instrument om de gezondheid van je cliënt te begrijpen. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren docent.

In deze hands-on training met live patiënten leer je de polsposities interpreteren en krijg je praktische tips voor het identificeren van de subtiele waarnemingen van de diverse polsposities.
Laat je meevoeren in deze boeiende ontdekkingstocht. Schrijf je nu in en ontdek de ritmes van balans en til je vaardigheden naar een hoger niveau.
Maximaal 8 deelnemers per groep en je schrijft je in voor 2 avonden. Avonden zijn niet los te volgen.

Omdat de cursus van 18 januari & 1 februari slechts open staat voor 8 deelnemers, zijn dit nieuwe data voor andere deelnemers.

Inschrijven nascholingen

Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
 
Privacy*
Na verzenden ontvang je een kopie van dit bericht in je mail (check evt. je spambox).