Kom naar een informatiebijeenkomst van TCMA

Weet je al dat je Acupunctuur wilt gaan studeren maar ben je nog op zoek naar dé opleiding die bij je past? Heb je misschien nog twijfels of vragen?

Vraag je je af of je de juiste vooropleiding hebt om de opleiding Acupunctuur te gaan volgen of dat je eerst de opleiding Medische Basiskennis moet volgen?

Twijfel je of de opleiding wel te combineren is met je baan? Ben je al acupuncturist en wil je doorstromen naar de tweejarige opleiding Chinese kruiden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de sfeer bij TCMA?

Kennismaken met de opleidingen van TCM Academie Nederland kan het beste op onze speciale informatiebijeenkomsten.  Hier kun je in een ongedwongen sfeer al je vragen stellen. Wij vinden het in ieder geval heel erg leuk om kennis te maken met jou en je meer te vertellen over Chinese geneeskunde.

We staan graag voor je klaar en verheugen ons erop je te ontmoeten.  Je bent welkom om binnen te lopen op onze informele inloopavonden en inloopochtend waar we  jou graag meer vertellen over de opleiding die je wilt gaan volgen.

Tijdens de informatiebijeenkomsten nemen onze docenten de tijd om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast ligt het lesmateriaal van de TCM Academie ter inzage voor je klaar.

Je bent van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten en open dag in 2019. We hopen je even enthousiast te kunnen maken over de Chinese geneeskunde als wij zelf zijn.

Voor 2020 hebben wij een eerste open dag georganiseerd op:

Zondag 5 april 2020 | 10.30 u, Hotel Mitland – Utrecht

Het is een opwindend idee dat je je leven een heel nieuwe wending kunt geven door een opleiding te gaan volgen die bij je past.  Bij wie je bent, op dit moment. Een keuze die je weloverwogen wilt maken.  Ben je geboeid door Traditionele Chinese Geneeskunde en denk je erover na om een acupunctuuropleiding te gaan volgen? Ben je misschien al acupuncturist en wil je je verder verdiepen in TCM door de kruidenopleiding te gaan volgen? Wil je je verdiepen in de Oosterse Geneeskunde maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding Medische Basiskennis?

We ontvangen je graag op onze Open Dag op zondag 5 april om je kennis te laten maken met onze acupunctuur opleiding, onze medische vooropleiding en de kruidenopleiding.

We hopen je even enthousiast te kunnen maken over de Chinese geneeskunde als wij zelf zijn.

10.00 – 10.30 u
  • Inloop
10.30 – 13.00 u
  • Een korte inleiding in de TCM door Willem Pinksterboer
  • Het reilen en zeilen binnen de TCMA – hoe gaan die drie/vier jaar er uit zien?
  • Ook nemen we een kijkje bij de echte lessen die op dat moment aan de gang zijn
  • Meet and greet met tweedejaars studenten; info (hoe is het hier nou echt?), tong- en polsdiagnose. Een mooie manier om eens te kijken hoe het met je energie gesteld is, maar vooral om te ervaren hoe we werken bij de TCMA. De persoonlijke sfeer is ons handelsmerk en daar willen we je graag van laten proeven.

Na afloop van het programma kun je je nog resterende vragen stellen aan onze docenten.
Omdat er een programma is, vragen we je om er om uiterlijk 10.30 te zijn.
Inschrijven kan via info@tcma.nl

We zien je graag op zondag 5 april!